Sara Snel

Sara Snel

Over mij

Sara Snel
Trainer

Sara Snel

Hiiiii!! Ik ben Sara Snel naast de trotse eigenaar van SNEL-FIT ben ik ook een trotse moeder van een dochter en een zoon.

Introductie

Hoe is SNEL-FIT ontstaan? Sinds mijn jeugd ben ik altijd al in de ban geweest van gezonde voeding en sport tot aan dwangmatig en obsessief aan toe, wat uiteindelijk leidde tot een eetstoornis Boulimia NAO. Maar in 2012 herstelde ik voor een groot deel van de eetstoornis en wist ik één ding zeker: ik wilde koste wat het kost blijven sporten en zorgde ik voor een goed herstel om snel fit te worden. Het heeft me mentale energie gegeven en is daardoor veel meer gaan betekenen dan alleen ‘strak in je lijf zitten’.

Ik koos daarom heel bewust voor een opleiding bij de AALO voor Fitness trainer Level 1 en Fitness Trainer Level 2 dat heeft ervoor gezorgd dat ik efficiënter, effectiever, gerichter en met meer passie en enthousiasme ben gaan trainen. Ik ging bewuster trainen en leerde dat je, ongeacht je lichamelijke conditie of beperkingen, met veel plezier kunt sporten als je het maar op de juiste manier en bedoelingen doet.

Sinds 2013 ben ik in het bezit van een certificaat van AALO Fitness Trainer waarmee ik 4 jaar werkzaam ben geweest bij een Sportschool en daar nog enthousiaster en gemotiveerder bent geworden voor het vak als sportinstructeur.

Maar omdat de sportschool, waar ik werkte, voor mij niet meer ruimte had waar ik  me zo uit kan laten zoals ik nu doe, besloot ik om daar afscheid te nemen en zelf verder te gaan waarin ik al mijn energie kwijt zou kunnen.

En zo werd SNEL-FIT gevormd en is inmiddels een groot succes in Driebruggen en mag ik met veel plezier 6 dagen in de week met gezellige en gemotiveerde sporters samen werken aan hun doel.

 

Het plezier dat ik zelf aan sporten beleef wil ik graag delen en overbrengen op anderen. Daarom werk ik als groepstrainer  en personal trainer. Het is mijn doel om ook je te laten ervaren dat sporten niet alleen gezond is, maar vooral ook heel erg leuk.

 

Ben jij de volgende? Neem snel contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Visie

SNEL-FIT Personal Training Driebruggen staat voor energie, aandacht en met plezier sporten! Onder leiding van een enthousiaste coach worden afwisselende en uitdagende trainingen aangeboden, zodat deelnemers het maximale uit hun trainingen kunnen halen en met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Missie

SNEL-FIT motiveert en inspireert haar deelnemers om met plezier te sporten, met als doel het zelfvertrouwen van de deelnemer te vergroten. Dit door het geven van energieke trainingen waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.

SNEL-FIT Personal Training Driebruggen staat voor Health & Lifestyle Coaching!