Categories: Functional

WAT IS CROSS FITNESS?

Les beschrijving

De les

Cross fitness is gebaseerd op de befaamde Crossfit-trainingen. Net zoals HIIT is het een high intensity interval training, waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Het idee achter Crossfit, ofwel cross fitness, is dat je je gehele lichaam traint met oefeningen uit het gewichtheffen, de atletiek en gymnastiek. Door het hoge tempo waarin de oefeningen elkaar opvolgen en uitgevoerd worden, boek je snel resultaat.

HOE ZIET EEN CROSSFITNESSTRAINING ERUIT?

We beginnen met een warming-up van 5 minuten.

Gevolgd door een korte uitleg van de techniek, tijdens de work-out worden gewichtheffen, gymnastiek- en atletiekoefeningen gecombineerd en in hoog tempo in intervallen uitgevoerd.

Iedere les hebben we een bepaalde focus, zoals benen of buik- en rugspieren, conditie en/of kracht.

Na de cooling down mag je jezelf een schouderklopje geven en weer bij zinnen komen.

BOEK SNEL RESULTAAT

Cross fitness is een full body work-out waarmee je snel resultaat boekt. Het vergt namelijk flink wat van je kracht en uithoudingsvermogen. Dat werkt mega motiverend, heb ik gemerkt. Door de hoge intensiteit en korte intervallen verbrand je nog lang na de training vet. En door de specifieke krachtoefeningen ontwikkelen je spieren zich relatief snel.

VOOR WIE IS HET?

Jong, oud, man, vrouw, beginnend of gevorderd; iedereen kan op zijn eigen niveau instappen. De eerste keer ga je hoe dan ook sterretjes zien, maar na 3 keer is er geen sterretje meer aan de lucht. En geloof ons, dan wordt het pas echt leuk.

Mooie bijkomstigheid: groepsmotivatie! De motivatie van de groep en het feit dat degene naast je ook stuk gaat, zorgt bij jou nét voor dat ene stapje extra.

Boek deze les
Sara Snel
Trainer

Sara Snel

Hiiiii!! Ik ben Sara Snel naast de trotse eigenaar van SNEL-FIT ben ik ook een trotse moeder van een dochter en een zoon.

Word Lid!

Crossfitness

Rooster

Monday
2022-12-05
Tuesday
2022-12-06
Wednesday
2022-12-07
Thursday
2022-12-08
Friday
2022-12-09
Saturday
2022-12-10
Sunday
2022-12-04
09.00
Cross Fitness
09.00
09.45
1/8 slot available

Saturday

No events available!