Krachttraining voor mannen

WAT IS krachttraining voor mannen?

Les beschrijving

De les

Krachttraining is eigenlijk niets meer dan het uitvoeren van spierverstevigende oefeningen. In tegenstelling tot cardiotraining is het een anaerobe training, dat is een training zonder zuurstof. Er losse gewichten waarmee je tijdens deze training verschillende spiergroepen kunt trainen.

Tijdens het trainen van je spieren zorg je er eigenlijk voor dat ze beschadigd raken. Dit is helemaal niet erg. Na de training zal het lichaam er namelijk alles aan doen om deze kleine beschadigingen, dit zijn kleine scheurtjes in de spiervezels, te herstellen en de spieren sterker te maken voor het geval het lichaam weer aan een zwaardere belasting wordt blootgesteld. Zo wordt jij elke training bij in de Privé Studio weer iets sterker en werk je aan jouw spieren.

Een leuk weetje voor mensen die graag af willen vallen: gewicht verliezen is door de combinatie van cardio- en krachttraining het beste te realiseren. Spieren verbruiken altijd energie, ook in rust. Door meer spieren te kweken verbrand jij zo ook meer energie in rust!

HOE WERKT HET?

SPIERMASSA OPBOUWEN

Wil je meer spiermassa opbouwen? Dan is de van SNEL-FIT de ideale plek waar je effectief aan je lichaam kunt werken. Wil je trainen op basis van Personal Training? Maak dan snel een afspraak, wie weet is er nog plek voor je.

VOOR WIE IS HET?

Dat krachttraining alleen voor mannen is of voor gasten die er als een bodybuilder uit willen zien, is bij SNEL-FIT een groot misverstand. Het is juist iets dat eigenlijk iedereen zou moeten doen. Iedereen heeft er profijt van om zijn spieren sterker te maken.

KRACHTTRAINING LESROOSTER

Krachttraining voor mannen kun je iedere woensdag volgen om 19:00 uur deze les heeft plek voor 8 mannen die sterker en fitter door het leven willen. Hierbij worden de spieren op een andere manier belast wat een positief effect heeft op de verdere ontwikkeling van het lichaam. Wil jij graag meedoen met deze les? Je bent van harte welkom. Meld je dan nu snel aan…VOL=VOL

Boek deze les
Sara Snel
Trainer

Sara Snel

Hiiiii!! Ik ben Sara Snel naast de trotse eigenaar van SNEL-FIT ben ik ook een trotse moeder van een dochter en een zoon.

Word Lid!

Krachttraining voor mannen

Rooster

Monday
2022-01-24
Tuesday
2022-01-25
Wednesday
2022-01-26
Thursday
2022-01-20
Friday
2022-01-21
Saturday
2022-01-22
Sunday
2022-01-23
20.00
Krachttraining voor mannen
20.15
21.00
6/8 slots available

Wednesday

No events available!
Chat openen