Fit voor mannen

WAT IS FIT voor mannen?

Les beschrijving

De les

Fit voor mannen is een training die gebaseerd is op de manier waarop soldaten getraind worden in het leger. In tegenstelling tot de drilloefeningen die in het leger worden uitgevoerd, staat bij SNEL-FIT plezier en samenwerken centraal. In teamverband overwin en verbeter je jezelf iedere training opnieuw.

Tijdens de training werk je aan je conditie, kracht en explosiviteit door middel van cardio en spierversterkende oefeningen. Of je nu startende of gevorderde sporter bij SNEL-FIT bent, deze training  is er voor alle mannen! De les kan zowel in de buitenlucht als binnen in de studio worden gegeven.

Een les bestaat onder andere uit intervaltrainingen en fitnessoefeningen. Je zal bijvoorbeeld op een snel tempo squats en push-ups uitvoeren, maar ook de burpee kan een onderdeel van een training zijn. Tijdens deze training is alles mogelijk. Zo kan het trainingsmateriaal bestaan uit kettlebells, corebags en power slamballs. Door de variatie in oefeningen zal je bijna nooit twee keer dezelfde les hebben.

Tijdens de oefeningen wordt je begeleid door een enthousiaste, gecertificeerde groepslesinstructeur. Het sporten in teamverband en de enthousiaste instructeur houd je gemotiveerd en zorgt ervoor dat je niet opgeeft. Haal alles eruit tijdens je trainging van Fit voor mannen!

Boek deze les
Sara Snel
Trainer

Sara Snel

Hiiiii!! Ik ben Sara Snel naast de trotse eigenaar van SNEL-FIT ben ik ook een trotse moeder van een dochter en een zoon.

Word Lid!

FIT voor mannen

Rooster

Monday
2022-06-27
Tuesday
2022-06-28
Wednesday
2022-06-29
Thursday
2022-06-30
Friday
2022-07-01
Saturday
2022-07-02
Sunday
2022-07-03
20.00
Fit voor mannen
20.15
21.00
8/8 slots available

Wednesday

No events available!