Pump Fit

WAT IS PUMP FIT?

Les beschrijving

De les

Met Pump Fit train je alle spiergroepen in het lichaam in groepsverband. De les duurt 45 minuten en heeft een vaste choreografie een langere periode waarin je jezelf iedere keer weer kunt verbeteren. Door het doen van Pump Fit ontwikkel je spierkracht en realiseer je spiergroei. De moeilijkheidsgraad kun je zelf bepalen. De oefeningen zijn vrij eenvoudig en kan met het zelf gekozen gewicht uitgevoerd worden. Belangrijk hierin is dat beginnende deelnemers aan deze lessen niet te enthousiast moeten zijn met het gewicht. Aangezien sommige spiergroepen voor een aantal minuten getraind worden kan er snel uitputting en verzuring plaatsvinden wanneer er niet met de juiste kilo’s gestart wordt. Tijdens een les kun je ruim 700 kcal verbranden, waardoor Pump Fit niet alleen goed is voor krachttoename en spiergroei maar je kan ook afvallen met Pump Fit.

Een les Pump Fit heeft een paar elementen die in elke les terugkomen. Zo is de structuur van een les vaak als volgt:

Warming Up

Beenspieren
Borstspieren
Rugspieren

Triceps
Biceps
Schouders
Buikspieren

Cooling down

De lessen beginnen altijd met een warming up om je lichaam en spieren op te warmen voor de aankomende intensiteit. Op die manier voorkom je vervelende blessures. Na de warming up komen eerst de grote spiergroepen aan bod. Deze spiergroepen worden vaak getraind met behulp van ondersteunende spiergroepen, zoals de triceps bij het trainen van de borstspieren en de biceps bij het trainen van de rugspieren. Daarmee wordt de training van de grote spiergroepen ook vaak als warming up gezien van de ondersteunende spieren. De ondersteunende spiergroepen komen na de grote spiergroepen aan bod en vaak in de vorm van isolatie oefeningen. Op die manier spreek je echt alleen de spieren aan die je wilt aanspreken. Tot slot komen de buikspieren aan bod.

Voor wie is Pump Fit

De lessen kunnen door iedereen gevolgd worden wanneer er maar sprake is van een goede basis conditie en algehele gezondheid. De oefeningen zijn eenvoudig en daarnaast is de intensiteit eenvoudig zelf te bepalen door het aanpassen van het gewicht.

Een ding staat vast….het is een feestje voor je lichaam!

Boek deze les
Sara Snel
Trainer

Sara Snel

Hiiiii!! Ik ben Sara Snel naast de trotse eigenaar van SNEL-FIT ben ik ook een trotse moeder van een dochter en een zoon.

Word Lid!

PUMP FIT

Rooster

Monday
2022-12-05
Tuesday
2022-12-06
Wednesday
2022-12-07
Thursday
2022-12-08
Friday
2022-12-09
Saturday
2022-12-10
Sunday
2022-12-04
19.00
Pump Fit
19.00
19.45
4/8 slots available

Thursday

No events available!