Lessen

Wat we kunnen bieden

Onze lessen

Not a Regular Gym

We houden ons niet aan de normale ‘’fitness regels’’ bij Snel-Fit. We geloven niet in pijn zonder plezier. We geloven niet in zweten zonder lach op je gezicht. We nemen onszelf niet zo serieus. Maar we nemen de trainingen wel serieus. Heel serieus! Dat is de reden dat de les die we creëren, zo goed, creatief inspirerend en motiverend mogelijk te doen. Wij geloven in trainingen die gemaakt worden door onze eigen krachten met een hoog fun element waar nog lang over gesproken wordt en nog langer gevoeld wordt!

Er zijn 14 trainingen per week die in kleine groepjes worden gegeven. Hierdoor kan de kwaliteit van begeleiden hoog blijven waar vaak in grotere groepen geen aandacht voor is, zoals bij een sportschool. Een goed gemotiveerde coach geeft jou de uitdaging en de intensiteit die je nodig hebt om je training een boost te geven en je de resultaten te geven die je graag wilt. De team trainingen worden gegeven op de meest creatieve manier.
Doe mee en je zult merken dat sporten ook leuk kan zijn. Je zult hier veel plezier beleven terwijl de spieren zullen branden, en je hartslag overuren zult draaien.
Welkom bij SNEL-FIT Driebruggen, Release Your Inner Beast!

PERSONAL TRAINING 1 op 2

Partner up - double Power