Motivation needed ???

Lift Like a Man, Look Like a Goddess! Iets wat veel vrouwen niet durven…

Je gaat naar de sportschool om fysiek resultaat te behalen, dat is duidelijk. Je hebt misschien een doel gesteld voor jezelf op basis van hoe jij jezelf graag ziet en wat je prettig zou vinden.

Meestal is dat iets in de richting van:

-Minder vet op de verkeerde plekken (buik, lovehandles, armen, benen)

-De billen en benen juist versterken en ze in betere vorm krijgen

-Uiteindelijk jezelf comfortabel voelen met je lichaam en je figuur als je in de spiegel kijkt of als je wat strakkere kleding wil dragen

Het is echt supergoed dat vrouwen hieraan willen werken. De eerste stap naar de sportschool is gezet en de wil om een bepaald doel te behalen is er.

Maar waarom trainen zoveel vrouwen dan alsof ze bij een high tea zitten?

Wil je echte gains maken dan moet je hard gaan tijdens je training. Je leest het goed, zware gewichten tillen om je spieren genoeg prikkeling te geven, zodat ze ook daadwerkelijk kunnen groeien. Je benen en billen zijn ook spieren die hard aangepakt moeten worden.

Veel vrouwen zijn bang om er ‘’mannelijk’’ uit te gaan zien.

Luister heel goed: dit gaat niet gebeuren als je jezelf uitdaagt door zoveel mogelijk gewicht te gebruiken. In tegenstelling zelfs, het laat je spieren juist groeien waardoor je uiteindelijk die mooi gevormde benen en billen krijgt!

Plaats het maar is in perspectief, hoe vaak zie je niet mannen heel zwaar trainen… Nou? zie je die mannen binnen een jaar al in een hulk veranderen?

Nee ook die gaan maar langzaam vooruit en mannen hebben zelfs nog is vele malen meer testosteron wat nodig is om überhaupt spiermassa op te kunnen bouwen. Vrouwen hebben dit een stuk minder en daarom zal je er echt nooit, maar dan ook nooit mannelijk uit gaan zien, tenzij je dit extern zou toedienen. Zo gek zijn de meeste vrouwen gelukkig niet.

Wil je echt vooruitgaan en echt je beste shape bouwen? Lift like a man. Het is niet eng en je gaat er niet mannelijk van worden.

CHECK…ik ben ook nog steeds geen man 😉