Aan- en afmelden van de les

Hoe werkt het ook alweer:

  • Reserveren kun je alleen voor jezelf, niet voor een ander
  • Aanmelden doe je de dag VOOR de les is, UITERLIJK 22.00 uur aanmelden (bijv. voor de Cardio Boksles van dinsdagavond, deze boek je dan op maandag uiterlijk om 22.00 uur, niet meer op de dag zelf om verwarring te voorkomen)
  • Wanneer je een les hebt geboekt en je kunt onverhoopt toch niet bij de les zijn, laat dit dan ook UITERLIJK 2 uur voor de les weten, dit kan ook via een Whatsappje of de bevestigingsmail. Anders gaat dit ten koste van je strippen. (dan ben je dus een credit kwijt)
  • Bij minder dan 4 sporters wordt de les geannuleerd. (je wordt hierover geïnformeerd via Whatsapp bericht) Voor de avondlessen wordt je hierover 2 uur van tevoren geïnformeerd en de ochtendles de avond daarvoor om 22.00 uur!

*voor vragen neem gerust even contact met me op