VOEDING & COACHING

Wil je weten of je gezond eet en wat je precies moet eten om je doel te bereiken?

Bij een gezonde levenstijl hoort niet alleen regelmatig sporten, maar ook een gezond voedingspatroon. Eigenlijk beter gezegd: bij een gezonde levenstijl hoort JUIST een gezond voedingspatroon. Voeding en leefstijl is hierin essentieel, want een optimale gezonde voeding is belangrijk om goed te kunnen presteren en te herstellen. Daarom is het belangrijk dat je lichaam de goede brandstoffen en bouwstoffen krijgt.

  • Voel je je al een tijd niet meer fit?
  • Ben je op zoek naar een gezondere leefstijl?
  • Wil je graag de beste versie van jezelf worden?

Gezond en fit worden is een combinatie van voldoende bewegen, evenwichtige voeding en een gezonde mindset. Dit allemaal in balans krijgen is een flinke uitdaging, want door alle dagelijkse werkzaamheden en sociale verplichtingen kan dit alles nogal overweldigend zijn.

Wist je dat gewicht verliezen niet het moeilijkste is van het afvallen? Maar 3% van de gemiddelde mens is in staat om zijn gewichtsverlies langer dan 5 jaar vol te houden. Dat is niet veel. Maar wist je dat een gemotiveerde persoon al meer dan 5x zoveel kans van slagen heeft. Hoeveel zou je kans wel niet toenemen als je naast continu motivatie ook nog eens een schema op maat volgt?

Afslanken is niet het probleem, het gewichtverlies volhouden is de uitdaging! Ik begrijp dit als geen ander en daarom help ik je graag om hier grip en structuur in te krijgen.

Samen met een voedingsplan en de juiste mindset coach ik je graag en ga je aan de slag om aan een gezond en gebalanceerd leven te werken. Slaap, stress, eetpatronen, gewoontes en doelen nemen we allemaal mee in jouw traject. Samen werken we naar een voedingsplan op maat, waarbij de focus ligt op wat jij lekker vindt. Je volgt bij ons dus géén verplicht dieet, maar een duurzaam plan om afvallen vol te houden. Ja, ik houd natuurlijk ook rekening met dat lekker hapje en drankje tijdens het weekend.

Wil jij graag advies over gezonde voeding? Of heb je geen idee waar je moet beginnen?

Het voedings- en coachingstraject is nu ook zonder personal training te volgen !

Hoe ziet het traject voor voeding en begeleiding eruit:

  • Een intake gesprek met een complete voedingsanamnese, metingen, gepersonaliseerd voedingsschema en begeleiding.
  • Jouw totale energiebehoefte wordt berekend en daardoor kom je te weten hoeveel kilocalorieën jij op een dag nodig hebt
  • Je volledige voedingsinname wordt berekend op basis van eiwitten, koolhydraten en vetten
  • Adviezen over je huidige voeding en hoe je deze kunt verbeteren
  • Een voorbeeld dagmenu
  • Voedingsadviezen omtrent je hulp vraag
  • Optie voor plannen van vervolg consult van 30 minuten

GEÏNTERESSEERD? VRAAG EEN INTAKEGESPREK AAN.

Voor meer informatie m.b.t. inhoud en tarieven stuur een mail naar: info@snelfitdriebruggen.nl