Persoonlijk voedingsadvies bij Snel-fit !

Je hebt het vast wel eens ergens voorbij zien komen dat sporten en dan met name fitness voor 80% uit voeding bestaat en maar voor 20% uit het daadwerkelijke sporten. Nu is dit natuurlijk allemaal niet zo oppervlakkig, maar laat het duidelijk zijn dat gebalanceerde en gezonde voeding enorm belangrijk is voor je lichaam. Veel mensen willen graag afvallen of aankomen en gaan vervolgens drastische stappen ondernemen om hun doel te bereiken. Bij Snel-fit Personal Training in Driebruggen doen we hier niet aan. Zo’n drastische ommekeer, zoals bijvoorbeeld een crashdieet kan er voor zorgen dat je veel belangrijke voedingsstoffen mist.

Verder kan het volgen van een eetpatroon dat totaal niet bij je past alleen maar averechts werken, waardoor je misschien nog eerder naar de verkeerde producten grijpt. Om dit te voorkomen zal het voedingsadvies dat je bij je personal training pakket krijgt altijd zo opgebouwd zijn dat je alle essentiƫle voedingsstoffen binnenkrijgt.

HET BELANG VAN GEZONDE VOEDING

Je moet je lichaam als het ware zien als een verbrandingsmotor, zonder benzine doet deze het niet! In dit geval is je dagelijkse voeding de brandstof die je nodig hebt om alles goed te laten functioneren. Mensen denken hier vaak wat te makkelijk over, echter is een gebalanceerd eetpatroon niet alleen belangrijk voor je lichamelijke prestaties, maar ook essentieel voor het normaal functioneren van allerlei belangrijke functies in het lichaam. Om te voorkomen dat je belangrijke stoffen gaat missen dient je eetpatroon je dus te voorzien van voldoende diversiteit in voedingsstoffen.

WAAROM KIEZEN VOOR PERSONAL TRAINING MET PERSOONLIJK VOEDINGSBEGELEIDING?

Omdat ik vind dat iedereen uniek is en persoonlijke aandacht verdiend, doen we niet aan standaard voedingsschema’s. Je zult middels een gesprek gericht voedingsadvies krijgen met handige tips en een eetschema op maat. Uiteraard wordt dit uitgebreid besproken en kan dit aangepast worden aan jouw persoonlijke voorkeur. Zo kun je logischerwijs aangeven of je ergens allergisch voor bent, maar zal er ook rekening worden gehouden met producten die je misschien helemaal niet lekker vindt.

Er wordt advies gegeven dat gericht is op jou en niemand anders, dat is waar we bij Snel-Fit voor staan. Op deze manier krijg je voldoende gezonde voeding binnen op een manier die bij jou past. Hierdoor houd je het eetpatroon veel langer vol en ben je niet geneigd om er eerder mee te stoppen.

Interesse in personal training me een persoonlijk voedingsschema op maat? Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden.

  • Voedingsadvies speciaal voor jou
  • Betaalbare (voedings)begeleiding
  • Makkelijk vol te houden
  • Deskundig advies
  • Voedingsschema op maat
  • Wee- en meet momenten
  • 24/7 coaching