De lessen – Rooster

En dan hier alle lessen voor jullie allemaal op een rijtje. 

WOD

WOD staat voor Workout Of The Day deze workouts zijn afgeleid van het Crossfit.  De WOD start met een warming up. Tijdens de warming up worden de (nieuwe) technieken geoefend, die later worden uitgevoerd in de workout. De WOD bestaat uit functionele bewegingsvormen en is elke keer anders zodat je nooit dezelfde training uitvoert.

In de WOD is plaats voor maximaal 4 sporters die allemaal dezelfde workout uitvoeren, maar dan op eigen tempo en nieau. Voor deze les kun je kiezen tussen een beginnende les of een gevorderde les. (kijk goed welke je kiest)

Door met verschillende oefeningen, combinaties en intensiteit te trainen de WOD iedere keer anders, elke training moet je weer wat anders vragen van je lichaam.

Constant variëren is de key!


Individuele Circuit Training

Tijdens de circuittraining volg je een gevarieerd circuit op je eigen plek dat per keer veranderd. In verschillende oefeningen train je alle spiergroepen op je eigen niveau. Deze training heeft als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor hen die in spiermassa aan willen komen en zich fit willen voelen.

Tussendoor zitten er altijd een paar leuke afwisselingen tussendoor die elke training weer anders maken. De ene keer doe je HIIT oefeningen met je eigen lichaam, de andere keer heb je een Crossfit-achtige workout waarin je nog even op het laatste alles van jezelf moet vragen zodat dat je met een volwaardig gevoel je training zult verlaten.

Je hebt dus altijd je full body training en een hoop plezier met veel variatie!


 Vrij Trainen

Wil je graag je doelen behalen en beter aan je techniek werken, maar vind je een Personal Training te duur? Reserveer dan samen met een buddy een vrije training. Voor deze training maak gebruik van de box om fitter te worden op je eigen manier en niveau. Je bent vrij om te kiezen uit de momenten wanneer jij samen met een buddy komt trainen.

Je bent vrij om een van de diverse trainingsprogramma uit te voeren welke ik voor jullie heb gemaakt. Maar je kunt ook WOD aanvragen, hierin ben je vrij in verder mag je me ook om naar advies en tips te vragen hoe jij ze in jou (andere) trainingen later weer kunt toepassen. Het is jouw tijd en je bent hierin dus “Vrij” om te kiezen hoe je deze training invult.

Op deze manier kun je gebruik maken om meer tijd door te brengen in de box en hier een vriend(in) mee te brengen en hier samen fit te worden. Deze training is in de box en is daarom toegankelijk voor maximaal 2 sporters. Vrij Trainen biedt de voordelen van werken met een Personal Trainer maar dan tegen een lager tarief.

 Wat gaat mij dit dan kosten per vrije training?

  • Met een strippenkaart ben je 2 strippen kwijt per training.
  • Wanneer je een jaar abonnement hebt dien je naast je abonnement nog een losse strippenkaart (naar wens) aan te schaffen en dan zal dit je dan nog 1 strip kosten per training.

Deze training is geschikt voor zowel beginners als de gevorderde sporters binnen het team.


Hardloop Bootcamp

Voor deze training hebben ik een aantal favoriete start plekken (deze worden bekend gemaakt via de site in het rooster). Denk er dus goed aan dat je eerst checkt waar we vandaan zullen vertrekken voordat je naar de training komt, want dat zal variëren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het fietspad (Wierickepad) en Wierckebrug (Kerkweg).

We beginnen iedere training met een Warming-up. Deze zorgt ervoor dat je spieren geleidelijk opwarmen en de hartslag omhoog gaat. Hierna beginnen we met het hoofdprogramma waarin we aan onze conditie zullen gaan werken op verschillende manieren en met verschillende oefeningen. Sit ups, push ups, jumping jacks en squats zijn de wel bekende oefeningen die voor zullen komen tijdens deze bootcamp. Na afloop eindigen we met een Cooling-down. Deze zorgt ervoor dat de spanning in je spieren afbouwt en deze sneller tot rust komt.

Deze training geeft toegang voor 6 sporters


Individuele Circuit Training – MANNEN –

Dit is een training voor de mannen die graag alleen met mannen willen sporten (sorry dames, maar er is voor jullie genoeg aanbod). Tijdens de circuittraining volg je een gevarieerd circuit op je eigen plek dat per keer veranderd. In verschillende oefeningen train je alle spiergroepen op je eigen niveau. Deze training heeft als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor hen die in spiermassa aan willen komen en zich fit willen voelen.

Tussendoor zitten er altijd een paar leuke afwisselingen tussendoor die elke training weer anders maken. De ene keer doe je HIIT oefeningen met je eigen lichaam, de andere keer heb je een Crossfit-achtige workout waarin je nog even op het laatste alles van jezelf moet vragen zodat dat je met een volwaardig gevoel je training zult verlaten.


 

ROOSTER

vanaf 23 november 2020

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
09:00

Individuele Circuit Training

8 sporters

(gemengd)

 

  Individuele Circuit Training

8 sporters

(gemengd)

 

Vrij Trainen

2 sporters

(binnen)

Hardloop Bootcamp

6 sporters

(gemengd)

10:00  

Vrij Trainen

2 sporters

(binnen)

 

SNEL-FIT WOD

45 minuten

(voor beginners)

4 sporters

SNEL-FIT WOD

45 minuten

(gevorderde)

4 sporters

 
11:00        

Vrij Trainen

2 sporters

(binnen)

Vrij Trainen

2 sporters

(binnen)

 
12:00

Vrij Trainen

2 sporters

(binnen)

Vrij Trainen

2 sporters

(binnen)

 

Vrij Trainen

2 sporters

(binnen)

     
19:00

  Individuele Circuit Training

8 sporters

(gemengd)

SNEL-FIT WOD

45 minuten

4 sporters

SNEL-FIT WOD

45 minuten

(voor beginners)

4 sporters

   
20:00

  Individuele Circuit Training

voor MANNEN

8 sporters

Hardloop Bootcamp

6 sporters

(gemengd)

  Individuele Circuit Training

8 sporters

(gemengd)

   

 

*Dit weekend (na de laatste les van zaterdag 21 november) komt het rooster online om te reserveren…dus nog even geduld A.U.B!

 Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *