BELANGRIJK VOORDAT WE WEER KUNNEN ……

SNEL-FIT PROTOCOL (BINNEN) TRAINEN

NOVEMBER – DECEMBER 2020

We mogen gelukkig alweer een tijdje trainen alleen in kleine groepen. Hier zijn echter wel een aantal voorwaarden aan verbonden die wij met z’n allen dienen te respecteren. Om een zo veilige mogelijke omgeving te creeëren voor iedereen heb ik weer een nieuw protocol opgesteld. Lees het daarom goed door en mochten er vragen zijn, laat het mij dan gerust weten.

Wat zijn de mogelijkheden voor de workouts?

Afhankelijk van de training die je gekozen hebt, zullen er zowel binnen als buiten trainingen zijn.

Hoe groot zijn de groepen?

De groepen zullen op dit moment binnen niet groter zijn dan 2 personen, dit om genoeg afstand te kunnen bewaren. Buiten zijn de groepen iets groter: maximaal 8

(2 groepen 4 personen) waarin plekjes duidelijk afstand van elkaar houden.

Wanneer zijn de workouts?

Het rooster voor de trainingen staan gepland op website (www.snelfitdriebruggen.nl). Per week zal ik bekijken of er aanpassingen nodig zijn.

Kan ik onbeperkt lessen meedoen?

Het aanbod van de lessen is weer opgeschaald. Schrijf je wel alleen in wanneer je ook echt komt om te trainen! Verder gelden de ‘normale’ regels. Je kunt je uitschrijven tot

2 uur van tevoren en inschrijven tot 1 uur van tevoren. Lessen gaan door vanaf 2 deelnemers.

Hoe zal een training in de box eruit zien?

De binnen trainingen zijn alleen toegankelijk voor Personal Training en de vrije trainingen (maximaal 2 sporters).

Vandaar jullie aandacht voor de volgende punten:

★ Voor aanvang van je training vraag ik je om buiten te wachten (of in je auto) tot jou training begint. Op deze manier wordt drukte en socializen vermeden. Moet je echt héél nodig naar het toilet, dan kun je uiteraard wel naar binnen. Betreed je de box, dan staat er desinfectiegel om je handen te desinfecteren. Maak hier dus gebruik van!

★ Na de training kun je het gebruikte materiaal laten liggen waarna ik ze zal reinigen en vervolgens zou ik je dan vriendelijk willen verzoeken de box te verlaten. Zo kan er een goede doorstoom blijven ontstaan tussen de lessen. Socializen staat helaas op een laag pitje, blijf dus niet te lang hangen in de box en mocht je willen socializen doe dit dan buiten en houdt rekening met de 1,5m afstand.

★ Standaardregels die altijd gelden was regelmatig je handen, hoest en nies in de binnenkant van je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg, schud geen handen, houd 1.5 meter afstand van anderen(voor/tijdens/na les).

Is de box voor iedereen toegankelijk?

Nee, de box uren zijn alleen toegankelijk als je jezelf hebt ingeschreven.

Ik voel mij niet lekker, mag ik toch komen trainen?

Ik kan niet genoeg benadrukken dat wanneer je ook maar een klein gevoel hebt van verkoudheid, griep, koorts je niet naar de box mag komen. Blijf thuis, geniet van alle Netflix docu’s en zorg goed voor jezelf. Ik ga niet weg, dus ik zie je weer als je 110% kunt geven tijdens de training!

Zijn bovenstaande regels niet een beetje overdreven?

Bovenstaande regels zijn in het leven geroepen om de kans op overdragen van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Binnen het team zijn er genoeg sporters die zelf onder de kwetsbare doelgroep vallen of gezinsleden hebben die de vinkjes van deze doelgroep aantikken. Let dus niet alleen op jezelf, maar ook op de ander en houd je aan de regels.

Ik zie weer uit naar alle trainingen samen… alvast bedankt voor jullie medewerking!

 

 

 

 Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *