“Vrije Training”

De nieuwe maatregelen die ik heb moet nemen voor jullie brengen grote veranderingen met zich mee want er mogen geen groepslessen meer worden gegeven. Wij zijn een hechte groepslesclub, waar aandacht en contact centraal staan. Dat maakt deze verandering drastisch.

Het was uiteraard even schakelen om met een alternatief te komen voor jullie, maar zoals jullie weten ga ik geen uitdaging uit de weg en laat ik me ook niet zomaar uit het veld slaan, want het is me gelukt. Ik heb in een korte tijd (waarin ik werd gedwongen) een leuk en nieuw concept voor jullie in elkaar gezet; “Vrije training”.

Nadat ik afgelopen donderdag het vervelende telefoontje kreeg dat ik per direct moest stoppen met de groepslessen wilde ik voor de daarop volgende dagen jullie uiteraard niet weer laten wachten door de deur te sluiten voor jullie. Dus heb ik dit in samenwerking met een aantal sporters meteen dit concept kunnen testen, super bedankt voor jullie flexibiliteit en medewerking!

Het was best wel spannend (en nog steeds) of alles goed zou komen, maar de eerste reacties waren super positief en ik wordt daar uiteraard blij van! Dus dat betekent dat ik dan in ieder geval op deze manier ook open kan blijven voor jullie.

Wat houd “vrije training” precies in:

De komende periode kun je je via de website aan melden waarin jij graag zou willen trainen. Omdat het beperkt is in plek en ik iedereen gelijk wilt houden krijgt iedereen het recht om 2 momenten per week te boeken. Ook hier geldt weer: Zorg dat je zeker weet dat je komt trainen op de door jou geboekte dag en tijd zo houd je geen onnodige plekjes bezet.

Wat is het verschil tussen Personal Training en “Vrij Training”

Bij Personal Training Begeleid ik je de hele sessie door en bij “Vrij Trainen” alleen daar waar nodig. Verder ben je uiteraard ook vrij om een eigen schema mee te nemen en dit moment gebruiken om hier je eigen trainingsschema af te werken. Of misschien zou jij graag hulp willen voor bepaalde oefening waarin je wat beter aan je techniek zou willen werken, ook hier kun jij jou tijd voor gebruiken. Het is jouw tijd en je bent hierin dus “vrij” om te kiezen hoe je deze training invult.

Uiteraard sta ik voor je klaar als je er even niet uit komt of een motivatie nodig hebt omdat je nu midden in een zware sessie zit en je “denkt” dat je niet meer kunt!

Hoe en waar kan ik een plekje reserveren?

Je kunt je vanaf zondag 8 november vanaf 18:00 uur via de site een tijdsblok reserveren onder de knop “vrij training” (zoals je gewend was) wanneer jij wilt komen trainen. Er is per tijdsblok plek voor maximaal en minimaal 2 personen, dat betekent het blok alleen maar beschikbaar is wanneer er 2 personen zijn. Hiervoor kun je dus kiezen om voor deze periode een “buddy” aan de hand te nemen om samen te komen trainen en zo weet je in ieder geval zeker dat jou training door gaat, je hebt het dus echt zelf in de hand. Of je boekt alleen en hopen dat er nog 1 bij boekt, maar dan met het risico dat het daardoor wellicht ook niet door kan gaan. “Vrij trainen” ligt dus in jou handen en jou eigen verantwoordelijkheid.

Bij maar 1 reservering zal het blok gesloten blijven en heb je dus geen training.

Uiteraard kan het wel eens gebeuren dat je hebt gereserveerd, en dan blijkt dat je eigenlijk toch niet kunt komen. Wacht dan niet te lang met je boeking te cancelen, doe dit direct, zo kan een ander op jou plekje. (via de link in je bevestigingsmail #cancelbooking) Wanneer je dit niet of niet tijdig doorgeeft zal dat een strip van je kaart kosten. Zorg dat je 2 uur van te voren je booking gecanceld hebt, zo kan je plek nog vervuld worden door een ander (houd dus altijd zelf de site in de gaten)

Wanneer jullie gereserveerd hebben kom dan op de gereserveerde tijd, dus niet te vroeg, anders is de groep al snel weer te groot wat niet mag. En daarnaast geef je je medesporters de tijd om zijn/haar training volledig af te ronden.

Wat mogen jullie van mij verwachten:

– Een diversiteit aan trainingsschema’s (welke eventueel ook mee mogen naar huis) die ik regelmatig aan zal vullen voor jullie afwisseling, in diversiteit, niveau en uitdaging

– Service en begeleiding die jullie gewend zijn waar nodig (wat past binnen de nieuwe maatregelen)

– Wanneer je klaar bent met je training en je tijdsblok zit er weer op, dan mag je meteen je werkplek verlaten dan zorg ik er weer voor dat de plek en de spulletjes weer schoon en opgeruimd zijn voor een andere sporter.

Tot slot

Deze periode gaan wij als een team overwinnen. Samen. Blijf gezond en sterk! Ik hopen dat je rekening blijft houden met elkaar, dat je oog hebt voor elkaar die het moeilijk hebben en elkaar (digitaal) opzoekt als je iemand een tijdje niet gezien hebt.

Ik dank jullie voor jullie geduld en begrip. Ik houd jullie op de hoogte van de ontwikkelingen als er veranderingen of aanpassing zijn voor ons.

Fijn weekend en een gezonde groet!Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *