WAT SNEL-FIT JE VRAAGT

WAT SNEL-FIT JE VRAAGT TE DOEN OM JEZELF EN ANDEREN VEILIG TE HOUDEN:

 

Als jij of iemand uit je omgeving last heeft van symptomen (hoesten, koorts, ademhalingsproblemen), wees verstandig en blijf thuis! Het is goed om te rusten en we zien je vast snel weer als je weer fit bent. Bedankt alvast!
Gebruik de kraan alleen om je bidon te vullen of je handen te wassen (drink niet direct uit de kraan).
Het schoonmaken van de spullen zal ik voor jullie doen na iedere personal training. De materialen die worden gebruikt tijdens de small group training worden 1x per dag intensief schoongemaakt. Jullie hoeven dit dus niet te doen na de les tenzij hier specifiek om gevraagd wordt.
Uiteraard mag jij zelf altijd voordat de les begint je eigen spullen schoonmaken met de daarvoor bedoelde handdoekjes die in de gym zijn opgehangen.
Houd een gezonde afstand tijdens de trainingen. Bij gebruik van materialen zoals een step of een matje gaat dit uiteraard automatisch iets makkelijker. Geef elkaar de ruimte bij circuit trainingen en het terugzetten van spullen. .
Mondkapje tijdens het sporten is niet verplicht, maar voel je vrij om een mondkapje of handschoenen te dragen.
Verliefd op je eigen matje? Breng het gerust mee!
Jammer, maar veilig: geen high-fives en schud geen handen.Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *