Boks Bootcamp

Hoera, eindelijk mogen we weer lekker gaan boksen met elkaar. Vanaf maandag 15 juni staat de Boks Bootcamp weer op het rooster.

Maar wat is het verschil dan tussen een Bootcamp en een Boks Bootcamp ?

De combinatie van boksen en bootcamp maakt de Boks Bootcamp extra afwisselend en uitdagend. Bij zowel de Bootcamp als Boks Bootcamp ligt de focus op kracht en uithoudingsvermogen. Maar bij de Boks Bootcamp oefen je daarnaast verschillende stoot en trap technieken. Hierdoor krijg je een extra energie boost en meer zelf vertrouwen.

Voor wie is Boks Bootcamp? 

Deze lessen zijn voor bootcampers die op zoek zijn naar een explosieve en afwisselende training. Tijdens de training leer je verschillende bokstechnieken. Door deze training werk je naast kracht en conditie ook aan zelfverdediging.  Samen kunnen we ervoor zorgen dat je boksmaatje wordt afgestemd op jouw niveau.

Zit jij in de Bootcamp en bij jij dus opzoek naar meer uitdaging? Dan kun jij na een korte intro starten met de lessen, dit is echter afhankelijk van je conditie. Twijfel je hierover? Neem dan gerust contact met me op en dan kunnen we er samen naar kijken.

Wat kan ik verwachten? 

De Boks Bootcamp is een explosieve training, waarin je verschillende boks technieken leert. De training bestaat uit een warming-up, verschillende oefeningen en een cooling down.

Tijdens de training ga je aan de slag met de juiste boksmaterialen en doe je veel samen met andere bootcampers. De combinatie van boksen en bootcamp maakt deze bootcamp extra afwisselend en uitdagend.

Een bokssessie is ideaal om je hoofd te legen, al je zorgen aan de kant te laten en je stress K.O. te slaan!!

 

Wil jij zelf ervaren hoe de afwisseling van boksen en Bootcamp je een explosieve boost geeft? Kom dan snel meetrainen met de Boks Bootcamp!

 Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *