Bootcamp voor mannen

COMING SOON !!

Wil je toch graag trainen, maar dan liever alleen met mannen, zonder dat je lastig gevallen wordt door het andere geslacht? Kom dan weer meedoen met de Bootcamp voor mannen!!

Wat is het?

Zoals het dus al zegt, train je alleen maar met mannen. Met deze bootcamp gaan we naar buiten toe, weer of geen weer, dat maakt niet uit. Hardlopen, interval training en spierversterkende oefeningen zullen elkaar tijdens deze training op hoge intensiteit afwisselen.

Voor wie?

Deze bootcamp is geschikt voor ALLE mannen die deze uitdaging aandurven. Een basisconditie is niet nodig, maar wel de wil om lekker en intensief bezig te zijn. Je traint zoals een ECHTE man hoort te trainen, niet bang om te falen, maar doorgaan tot het einde en niet stoppen omdat je moe bent maar pas als de les is afgelopen!

We zullen trainen in een groep van max. 10 deelnemers

MANNEN…ZIE IK JULLIE DAN ROARRRRR…!!!!

Vanaf 1 juni terug op het rooster

 Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *