Bootcamp training

Bootcamp training is een sportmethodiek die gebaseerd is op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. Wat een geluk dat deze trainingsmethode is overgewaaid naar Nederland.
Intervaltraining, krachtoefeningen, circuittraining, hardlopen en dat in de natuur. In de bootcamp trainingen ligt de focus op het verbeteren van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid.

De trainingen vinden plaats rondom de box en zijn geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Bootcamp is, in groepsverband en wordt in 3 verschillende varianten op het rooster aangeboden op verschillende dagen en tijdstippen. Kijk hiervoor snel op het overzicht van de lessen.

Alle lessen zullen een full body workout zijn die lekker in de buitenlucht wordt gegeven, back to basic!

Dat is sporten (met of zonder gewichten) en gebruik maken van wat we tegen komen in de natuur. Dus sport je graag, maar ga je het liefst buiten aan de slag? Heb je zin om je conditie te verbeteren, maar zie je jezelf niet een uur lang op een loopband joggen?

Dan is Snel-Fit bootcamp training echt iets voor jou!

De voordelen van bootcamp op ‘n rij:
1. Full body workout in 1 training.
2. Fysieke en mentale training.
3. Sporten in de buitenlucht. Meer zuurstof betekent sneller resultaat.
4. Trainen in groepsverband.
5. Wisselende trainingen.
6. Je wordt op een positieve manier gemotiveerd en gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen.
7. Snel fit worden en eventueel afvallen.
8. Geschikt voor alle fitnessniveau ’s.

 

Even alle punten op een rij:

  1. Afname vetmassa: Bootcamp is uitermate geschikt voor het verlagen van het vetpercentage. Elke training verbrand u tussen de 500 en 800 kilocalorieën.
  2. Interval/Conditie: Werken aan het uithoudingsvermogen door te trainen met tempo wisselingen. Deze intervalmethode zorgt voor een snelle toename van het uithoudingsvermogen.
  3. Kracht: Door de krachtoefeningen tijdens de Bootcamp wordt u snel sterker. We gaat “back to basics” door te werken met het eigen lichaamsgewicht.
  4. Ontspanning: Het trainen in de buitenlucht verlaagd de stress in het lichaam en bevorderd de gezondheid zowel mentaal als fysiek.


Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *