Corona Update

Lieve sporters,

Het doet me echt pijn en jullie mogen best weten ik heb er dan ook echt een traan van moeten laten, maar ik zal vanaf vandaag , 16 maart tot en met 31 maart, niet samen met jullie mogen sporten. Het voelt zo dubbel, want ik voel me verantwoordelijk voor jullie gezondheid en als de overheid zo duidelijk oproept sociale contacten te beperken en zoveel mogelijk thuis te blijven, moet ik geen plek zijn waar mensen juist samen komen. Maar daarnaast ga ik jullie energie enorm missen, jullie sporters van Snel-Fit voelen als familie. Daarom doet het extra pijn en bij jullie ook denk ook om de deur niet door te mogen lopen.

Ik hoop dat jullie Snel-Fit blijven steunen en dan hoop ik ook weer dat we snel weer open mogen en mogen vlammen. Mijn hart is nu even gebroken en mijn tranen kunnen blijven stromen, maar het is voor nu even nodig.

Snel-Fit for life! We komen snel terug…en HOE

Lieve sporters, zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen. Wees verstandig en blijf in beweging. Ik hopen jullie snel weer te zien in de box.

Liefs en een gezonde sportieve groet,

Snel-Fit

Als je vragen hebt dan kun je mij persoonlijk altijd nog even benaderenGeef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *