Voeg power oefeningen toe aan je training

He knappe sterke vrouw…..

Ook jij bent een powervrouw! Misschien weet je dat nog niet, maar kijk maar eens wat je allemaal doet. Je runt het huishouden, zorgt voor de kids (en/of je partner), maakt carrière en tegelijkertijd houd je je ook nog eens bezig met je gezondheid én de gezondheid van de mensen om je heen. Continu ben je bezig om jezelf te verbeteren en je doelen te behalen, terwijl je ook voor de mensen om je heen zorgt.

Voor jou als powervrouw hebben we een aantal tips op een rijtje gezet om een krachtsportende powervrouw te blijven én je krachten nog meer te versterken.

  1. Voeg power oefeningen toe aan je training

Je wilt sterker worden en snel resultaat behalen? Dat gaat niet door alleen maar wat oefeningen met licht gewicht op apparaten te doen. Nee, het is belangrijk om te kiezen voor de echte power oefeningen waarmee je het gehele lichaam (en ook de kleine spiertjes) traint!

Welke oefeningen zijn dit dan? De alom bekende oefeningen: Squats, Deadlifts en Bench Press. Kun je deze oefeningen nog niet of start je net met krachttraining? Vervang de gewone Back Squat dan door Goblet Squat of Bulgarian Split Squat, de Deadlift door een Stiff-leg Deadlift of Single Romanian Deadlift en de Bench Press door een Push-Up. Zo versterk je wel alvast de spieren die je gebruikt voor deze oefeningen en kun je binnenkort gaan oefenen met een gewone Back Squat, Deadlift en Bench Press!

Lijkt dit jou wat…kom dan SNEL meedoen in de Pow(H)er Fit les DE krachttraining speciaal voor de VROUW….op vrijdagochtend 10:00 uur

 Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *