Let op !

Team de afgelopen week hebben jullie via de Facebook-pagina jullie eigen input of stem kunnen laten horen. Ook voor of na de lessen heeft Snel-fit naar jullie input en mening gevraagd over de groepslessen. Hieruit is voorlopig nog gebleken dat de Body-power nog steeds niet mag ontbreken in het rooster, dus blijf je lekker aanmelden voor deze lessen!

Verder heeft Snel-fit wel een andere wijziging vanaf 30 april! Omdat het nu weer mooi weer is en buiten sporten daarom dus weer kan en ook veel leuker is. Hebben daarom de HIIT Cardio en Hard-core op woensdagavond plaats gemaakt voor een EXTRA Funxtion Fit les om 19:30 uur.

Op deze manier hoopt Snel-fit dat deze aanpassing beter bij jullie zal gaan passen waardoor we samen weer veel plezier mogen beleven tijdens deze les!

Tot snel en sportieve groet,

SNEL-FIT!!

 

 Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *