Laat je stem horen…

Beste sporters,

Begin van dit jaar is Snel-fit begonnen met een les genaamd Body Power, dit is een soort Yoga les op maandagavond 18:30 uur en dinsdagochtend 9:00 uur, maar dan op haar eigen manier. In het begin werden deze lessen nog netjes door jullie bezocht, maar helaas is deze les toch niet wat jullie met zoeken en zal deze les dan ook tot een einde gaan komen. Snel-fit vindt is altijd wel opzoek naar oplossingen en vindt het daarom ook altijd heel leuk om te luisteren naar haar sporters, dus laat je reactie achter op deze site of op de Snel-fit Facebook pagina waar we vandaag een poll zijn gestart. Deze lessen zullen dan na de mei-vakantie in het rooster worden vervangen door een les die beter bij jullie zal passen.

Laat jij ook van je horen?

Maar mocht je absoluut niet willen dat deze les stopt mag je dat ook altijd laten weten, wie weet šŸ˜‰Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *