Ben jij al klaar voor de zomer?

Elke vrouw wil een mooi lichaam in de zomer. En de meeste beginnen daar vaak te laat mee waardoor het resultaat tegen valt. En degene die er wel op tijd mee begint doen het vaak verkeerd. Waar door het resultaat vaak ook tegen valt en alles lang niet zo straks is als ze zouden willen. En ze hebben er nog een probleem bij, want onbewust zetten bijna alle dames hun lichaam op overlevingsstand als ze gaan afvallen voor de zomer om er mooi uit te zien in hun bikini. Het gevolg is dat al het lekkere eten tijdens de zomerperiode als vet wordt opgeslagen in je lichaam. En als je na je vakantie het afvallen laat voor wat het was , je ongelooflijk sneller aankomt dan je gewend was.

De meeste dames maken vaak ook flinke overuren op de cardio fitness apparaten of gaan kilometers rennen om zo snel mogelijk in hun bikini of dat mooie zomerjurkje te passen. En de die dalende naald op de weegschaal zal je misschien motiveren en blij maken, maar helaas moet ik je teleurstellen dat die motivatie en blijheid van hele korte duur zal zijn. Want door alleen maar bezig te zijn met cardio ben je namelijk NIET je vet aan het verbranden , maar puur spierweefsel en vocht. Die naald van de weegschaal daalt dus puur alleen door dat jij je spierweefsel aan het verbranden bent en al je vocht uit je lijf aan het transporteren bent. Het gevolg is dat alles gaat hangen en je meer vetrolletjes heb dan voor je begon. En doordat je een gedeelte van je spierweefsel hebt verbrand door al die uren cardio zal je metabolisme voortaan een stuk lager liggen want spieren zij de grootste vet verbranders. En helaas zal je na deze zomer dan ook sneller aankomen in vet.

Ik heb dan ook meteen de juiste oplossing in een paar simpele woorden:

VOEG NAAST CARDIO OOK KRACHT TRAINING TOE IN JE SCHEMA! 

 Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *