HI(I)T it

Ben je erop gebrand om zo snel mogelijk een setje mooie getonede spieren te kweken, dan moet je je storten op high intensity intervaltrainingen (HIIT). Drie tot vier keer per week, niet minder. Door je te focussen op deze manier van trainen zal je het snelst resultaat zien. De effectiviteit van deze workouts schuilt in de combinatie van kracht- of cardio oefeningen en dat op een hoog tempo, waardoor je hartslag gedurende de hele training skyhigh is. Hierdoor schieten je stofwisseling en vetverbranding pijlsnel omhoog, waardoor je spieren zichtbaar worden.

Zorg er natuurlijk wel voor dat je jezelf voldoende rustdagen geeft tussen deze trainingen. Zo kan je lichaam optimaal herstellen van de pittige HIIT-workouts. Jezelf te ver pushen leidt tot blessures en remt daarnaast je vooruitgang, en dat moet je niet hebben.

Bekijk het overzicht en boek je training!



Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *